10 juni 2017: Proud to be me! Een interactieve themadag over identiteit

Op zaterdag 10 juni organiseren Maarten Vogelaar en Nanja Tiggelaar een interactieve themadag over identiteit: wat betekent identiteit voor jou binnen de dovenwereld? 


Wat betekent identiteit voor jou binnen de dovenwereld?

  • Wie ben ik als doof persoon en wie mag ik zijn in een wereld die overwegend horend is?
  • Ben ik wel een goede ouder voor mijn dove kind?
  • Als horende in de dovenwereld heb ik verschillende rollen. Hoe ga ik hiermee om?

​Herken je dit en wil je hier graag een dag actief mee aan de slag? Kom dan naar de themadag "Proud to be Me". Op deze dag gaan doven, horenden, ouders van dove kinderen en professionals uit het werkveld met elkaar in gesprek over dit boeiende onderwerp.

​Tijdens deze dag vertellen dove ervaringsdeskundigen, een ouder van een doof kind en een tolk Gebarentaal hun ervaringsverhalen. Zij vertellen over hun eigen identiteit en wat hierop van invloed is. Ze nemen je mee in de dilemma's die ze hierin zelf ervaren en hoe ze hier praktisch mee omgaan in de dagelijkse praktijk.

Naast deze verhalen gaan we ook kijken naar jouw verhaal en krijg je meer zicht op wie jij als professional en als mens bent.

Aan het einde van de dag heb je niet alleen nagedacht over wat identiteit voor jou betekent, maar heb je ook meer zicht op de keuzes die je op basis daarvan kunt maken en welke eerste stappen je hier in wilt zetten.

Organisatie
Deze dag wordt georganiseerd door Naar Maarten - training en coaching en Nanja Tiggelaar - coach en trainer.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op: www.naarmaarten.nl/proud-to-be-deaf-1