27 november 2017: Landelijke kennisdag Werken aan geluk

Op maandag 27 november organiseren Kentalis en Philadelphia Zorg weer een landelijke kennisdag voor begeleiders en behandelaars van dove en ernstig slechthorende kinderen en (jong)volwassenen, met een lichte of matige verstandelijke beperking. De twee hoofdsprekers zijn Jörgen Raymann en prof. dr. Erik Scherder.


Ouders zijn meer dan welkom en hoeven niet te betalen als deelnemer.

Meld je aan als ‘externe professional’ en zet bij de opmerkingen dat je volgens afspraak als ouder gratis mag deelnemen.

Kijk hier voor een omschrijving van de workshops.

Programma
 
  9.30 uur   ontvangst

10.00 uur   start, welkom door Jörgen Raymann

11.00 uur   start workshopronde 1

12.15 uur   lunch en infomarkt

13.45 uur   start workshopronde 2

15.00 uur   spreker Erik Scherder, hersenen en doof... hoe werkt dit nou?

16.30 uur   plenaire afsluiting

Jörgen Raymann

Geluid speelt een belangrijke rol in zijn leven, zowel privé als beroepsmatig. Hij gelooft in een maatschappij waar voor iedereen plek is. Maar hij weet ook dat dat niet vanzelf gaat. Dat is een van de redenen waarom Jörgen Raymann besloten heeft om ambassadeur te worden van Hear the World: 'Doven en slechthorenden moeten gelijke kansen krijgen als horenden, alleen dan kunnen ze volwaardig meedoen.'

Erik Scherder

Prof. dr. Erik Scherder is hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en hoofd van de gelijknamige afdeling. Bovendien is hij als hoogleraar Bewegingsweten-schappen verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Datum: 27 november 2017
Tijd: 09.30 - 17.30 uur
Locatie: ReeHorst | Bennekomseweg 24 | 6717 LM | Ede
Kosten: meld je aan als ‘externe professional’ en zet bij de opmerkingen dat je volgens afspraak als ouder gratis mag deelnemen.