28 december 2017: Voorstelling Freek Vonk mét gebarentolk

Freek Vonk geeft een vierde voorstelling van zijn nieuwe show Freek Vonk Live – Op Wereldreis. Anders dan bij de drie eerder aangekondigde shows, zal er deze keer een gebarentolk aanwezig zijn.


Naar aanleiding van vele verzoeken is er voor doven en slechthorenden goed nieuws: voor hen komt er een Freek Vonk Live show die getolkt zal worden door een erkende gebarentolk. Overigens is de voorstelling ook toegankelijk voor mensen zonder een auditieve handicap.

“De laatste maanden kreeg ik veel berichten met het verzoek voor een gebarentolk tijdens mijn show. Het moet wel een hele snelle tolk zijn haha! Maar serieus, ik vind het belangrijk dat mensen die niet of slecht kunnen horen ook kunnen genieten van mijn show”.

De show in AFAS Live, de voormalige HMH in Amsterdam, is het vertrekpunt waarbij Freek Vonk de bezoekers meeneemt op een spectaculaire reis rond de wereld. Freek Vonk Live “Op Wereldreis” brengt jou naar de meest bijzondere plekken op onze aardbol. Het is een show voor het hele gezin waarbij Freek de meest bijzondere en gave dieren en avonturen voorbij laat komen. Freek gaf de afgelopen jaren tientallen uitverkochte shows in de AFAS LIVE onder de noemer ‘Freek Vonk Live’.

De avonturen die hij afgelopen jaar heeft meegemaakt komen tot leven in de familievoorstelling voor alle leeftijden. De show is zowel spannend als leerzaam en daarnaast zal Freek natuurlijk ook vragen uit het publiek beantwoorden!

Kaarten voor de show, die plaatsvindt op 28 december vanaf 13.30 uur in AFAS Live, zijn nu te koop via de website van Vonk. Eerder kondigde hij twee shows aan die gepland staan voor 27 december.

Er is een speciale ticketlink aangemaakt voor de plaatsen met goed zicht op de gebarentolk. Personen die goed zicht willen hebben, kunnen hun tickets hier bestellen.