Contact

Nederlandse Federatie van Ouders van Dove Kinderen (FODOK).

Bezoek- en postadres
Randhoeve 221
3995 GA Houten

Telefoon: 030 - 290 0360
E-mail:info(at)fodok.nl
Website: www.fodok.nl

Bereikbaarheid
Het bureau van de FODOK is in principe van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 15.00 uur telefonisch bereikbaar. Als er niemand is, kun je op het antwoordapparaat altijd een bericht inspreken. De mail wordt vrijwel dagelijks gelezen.


Routebeschrijving

Trein:
Ons kantoor (Randhoeve 221) in Houten ligt aan de spoorlijn tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Vier keer per uur brengt de stoptrein (sprinter) je in negen minuten van Utrecht Centraal naar Houten. Vanuit ’s Hertogenbosch is Houten bereikbaar met de stoptrein (sprinter) richting Utrecht (twee keer per uur).Looproute: je verlaat station Houten bij de uitgang Onderdoor. Ga westelijk op de Onderdoor richting gemeentehuis. Sla rechtsaf richting Randhoeve en eerste straat rechtsaf naar de Randhoeve. Vanaf het station in Houten naar ons kantoor is 350 meter lopen (4 minuten).Hier kun je de looproute van de trein naar ons kantoor bekijken. Filmpje looproute.

Met de auto
:
Randhoeve 221 is via zowel de A12 als de A27 te bereiken. In beide gevallen kan je Houten aanhouden. Blijf tot aan de rondweg de borden Houten volgen. Op de rondweg ga je links. Volg de rondweg tot afslag ‘De Hoeve’. De straat die je inrijdt heet ‘De Hoeve’. Na een bocht naar links gaat deze over in de ‘Randhoeve’. 
Achter het gebouw kan je parkeren.

Hier kun je zien hoe je van de snelweg naar ons kantoor rijdt. Filmpje route met de auto.