22 maart 2014: ALV FODOK

Het is weer tijd voor de ALV van de FODOK. Het moment voor de FODOK om de leden te informeren over de ontwikkelingen binnen de FODOK. Maar we gebruiken de ALV ook graag om te horen wat er bij u speelt. Aanmelden kan nog!Zoals u weet organiseren we op 22 maart de Themadag Passend Onderwijs, samen met FOSS, JongerenCommissie en SH-Jong. Voor leden van de FODOK begint die dag met de algemene ledenvergadering van de FODOK. Deze vindt plaats van 10.00 tot 11.15 uur. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze ALV praat het bestuur u bij over actuele ontwikkelingen en FODOK-zaken. De inbreng van onze leden wordt zeer op prijs gesteld; dit is dé gelegenheid om uw stem als FODOK-lid te laten horen! Waar heeft u zorgen over? Waar kunt u ondersteuning bij gebruiken?

Bent u lid van de FODOK? Dan kunt u zich per mail aanmelden. De stukken worden dan een week van tevoren toegestuurd. Let op! Deze aanmelding is geen inschrijving voor de Themadag!

Themadag
Omdat er met de komst van Passend Onderwijs veel veranderd voor kinderen in cluster 2, vinden we het belangrijk ouders hierover goed te informeren en vooral bagage mee te geven die je ze kunnen kunt gebruiken in de gesprekken die er over Passend Onderwijs op de school van hun zoon/dochter worden gevoerd.

Dit wordt weer een dag vol ontmoetingen, informatie en mogelijkheden om die informatie te delen. We hopen u ook daar te zien! Wanneer je je u zich hiervoor nog niet hebt aangemeld, kan dit via www.passendonderwijsdag.nl.

Wij hopen jullie u te ontmoeten op 22 maart!