26 juni 2015: Grow2work Zomerborrel

Grow2work organiseert op 26 juni a.s. een gezellige Zomerborrel in Het Clubshuis voor doven in Groningen. Deze keer is het thema Solliciteren 2.0


Hoe presenteer je jezelf online? Hoe zoek en vind je online een baan? Hoe pak je dit zo goed mogelijk aan? Eva Westerhoff vertelt je hier meer over!

Na deze presentatie is er een workshop Pitchen. Pitchen is het vertellen over wie je bent, en wat je kunt en wat je zoekt in één minuut. Het is handig om je verhaal klaar te hebben als je werk zoekt, zodat je ieder moment jezelf kunt presenteren. Er is de mogelijkheid om een Pitch video op te nemen, die je kunt toevoegen aan je (online) sollicitatie!

Ook is er een ervaringsverhaal van een dove persoon die bij PwC (PriceWaterhouseCoopers) werkt. Hoe pakt ze het aan met de communicatie en welke taken heeft ze? Welke tips heeft ze voor andere doven die werk zoeken?

Tot slot gaan we gezellig borrelen! Kom ook langs en meld je aan door te mailen naar info@grow2work.nl en bekijk het evenement voor alle info!