27 juni 2015: Voetballen en dansen met Stichting Zo Hoort Het

Tussen 13:00 en 17:00 organiseert Stichting Zo Hoort Het een voetbalclinic, wordt er gedanst en zijn er meer activiteiten bij De Panoramahoeve in Bennekom.


Op het grote grasveld achter De Panoramahoeve zal Robin Frings  voetbalskills bijbrengen, dribbelen, pingelen, de schaar etc.

Vervolgens neemt zijn vriendin Elise Toet het over en leert de belangstellenden een paar hippe dansmoves. Elise is semi professionele danseres.

Vervolgens wordt afgesloten met een paar traditionele potjes trefbal (traditioneel, want al één keer eerder).

Alle activiteiten zijn bedoeld voor jong en oud(er), doof en horend...iedereen die zin heeft om mee te doen. En .... wie geen zin heeft om te bewegen kan lekker chillen op zijn eigen kleed aan de rand van de speeltuin.

Om 17u00 is de activiteit afgelopen en/maar kunnen degenen die dat willen een pannenkoek of iets anders lekkers eten en drinken op het terras van De Panorama-hoeve

De activiteit is ..........GRATIS !!!!

Graag tot 27 juni!

Omdat we wel graag willen weten wie er komen, verzoeken we jullie een berichtje te sturen naar info@)zohoorthet.nl, met daarin vermeld wie er komen.

Er zijn tolken gebarentaal aanwezig. Heeft u behoefte aan een andere vorm van communicatie, kunt u ons een berichtje sturen.