DVD Leesvertelwedstrijd 2007 is uit!


DVD Leesvertelwedstrijd 2007 is uit!
De DVD van de fantastische finale van de Leesvertelwedstrijd 2007 is uitgekomen. De Leesvertelwedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij dove kinderen een fragment uit een zelfgekozen boek vertellen in de Nederlandse Gebarentaal. De DVD kost €12,50 (exclusief €1,76 euro portokosten) en is te bestellen door te mailen naar info@woordengebaar.nl. U ontvangt een factuur bij de bestelling.

GRATIS Jip en Janneke CD-rom in NGT

Woord en Gebaar mag namens de Fiep Westendorp Foundation deze CD-rom weggeven aan onze lezers. Wilt u deze CD-rom ontvangen? Stuur dan een A4-envelop gefrankeerd met 0,88 eurocent naar Woord en Gebaar, Postbus 14754, 1001 LG Amsterdam. In deze envelop stopt u een tweede A4 envelop beschreven met uw eigen adresgegevens en gefrankeerd met 1,76 euro. Wij sturen u dan in deze envelop de CD-rom retour.
Enveloppen die onvoldoende gefrankeerd zijn of geen adresgegevens bevatten, kunnen wij niet in behandeling nemen. Particulieren hebben recht op één exemplaar per adres. Instellingen / scholen die meerdere exemplaren willen, kunnen dozen van 25 exemplaren ontvangen. Voor deze procedure s.v.p. mailen naar info(at)woordengebaar.nl .
 
Bron: Woord en Gebaar, 3 oktober 2007