Help mee met het onderzoek naar doof zijn en werken!

Ben jij doof en zoek je naar werk of heb je werk? Dan kun je ons helpen! Stagiaire Maria Noorda is bezig met een onderzoek dat aansluit bij het project Grow2work. Wat zijn belangrijke factoren bij het vinden en behouden van werk? Help ons mee!


Ben jij doof en zoek je naar werk of heb je werk? Dan kun je ons helpen! Stagiaire Maria Noorda is bezig met een onderzoek dat aansluit bij het project Grow2worK. Wat zijn belangrijke factoren bij het vinden en behouden van werk? Help ons mee! Het invullen kost tussen 10 en 20 minuten van je tijd en daarnaast maak je kans op een cadeaubon ter waarde van 25 euro!

 

Het project Grow2worK richt zich op jongeren die werk zoeken. Met dit onderzoek wil Maria Noorda via enquetes proberen inzicht te krijgen in de manier waarop werkende dove mensen hun werk waarderen en wat zij belangrijk vinden in de begeleiding naar werk.Een andere enquete richt zich op de werkzoekende jongeren. Welke problemen ervaren zij bij het zoeken naar werk. 

Maria Noorda (21) zit op dit moment in het afstudeerjaar van de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV). 

Dove werkzoekende jongeren

Enquête 1 kan ingevuld worden door dove jongeren, in de leeftijd van 18-30 jaar die op dit moment geen betaald werk hebben. Dove mensen met een baan
Enquête 2 kan ingevuld worden door doven (van alle leeftijden) die op dit moment betaald werk doen.


Met filmpjes in gebarentaal
 Je kan dit bericht ook in gebarentaal zien. Ook kan je i
n beide enquêtes gebruik maken van een video waarin de geschreven vragen worden uitgelegd in gebarentaal. De enquêtes kunnen tot uiterlijk 12 mei 2012 ingevuld worden.

 Succes en alvast bedankt voor het invullen van de enquête! Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt over de enquête, mail deze dan naar: maria.noorda(at)gmail.com