Nieuwe website voor Project JONG!

Project JONG heeft in juli een nieuwe website gelanceerd.


Sinds juli 2007 heeft Project JONG een nieuwe website. De site is helemaal anders opgezet en ook uitgebreid. Het adres van de site is wel hetzelfde gebleven: www.projectjong.nl.

Project JONG
Project JONG betekent Jonge DOven iN Gezondheidszorg. Doel is om dove en slechthorende jongeren te vertellen over opleidingen in de zorg. En over stages of een betaalde baan in de zorg. Want er is heel veel mogelijk! Ook voor dove en slechthorende jongeren.

Info en ervaringen
Op de nieuwe site kun je alles lezen over Project JONG. Je kunt lezen over de (gezondheids)zorg, over banen in de zorg, over het project en over hoe je kunt meedoen. Er staan nu ook ervaringen van dove en slechthorende jongeren in de (gezondheids)zorg op de site.

Prikbord
Ook nieuw op de site is het prikbord. Alle bezoekers van de site kunnen hierop een bericht schrijven. Dus als je een vraag hebt of een opmerking, dan kun je die op het prikbord schrijven!

Info voor werkgevers
Werkgevers kunnen ook op de nieuwe site van Project JONG terecht. Er is een uitgebreide pagina, met veel info speciaal voor werkgevers. Bijv. over communicatie en over vergoedingen.

Tweetalig
Na de zomer wordt een groot deel van de site vertaald in Nederlandse Gebarentaal (NGT). Je kunt dan zelf kiezen in welke taal je de website bekijkt! In het Nederlands of in NGT.

Ga dus snel kijken op: www.projectjong.nl!

Project JONG wordt uitgevoerd door de SBNDJ/ JongerenCommissie en De Gelderhorst. Jobcoachorganisatie Refrisk en reïntegratiebedrijf FlexPay ondersteunen het project. Dovenschap en Johan Wesemann geven advies.
 
Bron: JongerenCommissie, 14 augustus 2007