6 maart 2015: Sencity Kids Utrecht

Op vrijdag 6 maart vindt Sencity Kids plaats in TivoliVredenburg, Utrecht. Een dag vol leuke en vooral ook leerzame workshops en een zintuigprikkelend muziekevenement om de dag af te sluiten.


Een dag waar dove, slechthorende en horende kinderen tussen 4 en 12 jaar bij elkaar komen om van elkaar en anderen te leren. De kinderen zullen ontdekken hoe zintuigprikkeling werkt en wat dit met je doet, ze worden zich bewust hoe het is om een bepaald zintuig te missen en dat dit in plaats van een beperking dit juist een talent en inspiratiebron kan zijn! De kinderen nemen gemend deel aan de dag en zullen worden bijgestaan door een ruim aantal doventolken die de communicatie tussen de kinderen zullen optimaliseren.

Naast het evenement op 6 maart zullen de deelnemende scholen voorafgaand een lesprogramma volgen waardoor de kinderen goed zijn voorbereid op het evenement. Na afloop van het evenement volgt nog een lesprogramma waarin de kinderen hun ervaringen met elkaar delen en napraten over het evenement en wat zie hiervan geleerd hebben.

http://www.your-sencity.com/