Even voorstellen: Jaap Kemkes

Mijn naam is Jaap Kemkes en ik ben kwartiermaker voor de nieuwe fase van het Grow2work project. Ik ondersteun bij het opnieuw opstarten van het werk en help bijvoorbeeld bij het werven van de nieuwe projectleider waarvoor je ook de vacature op de website vindt. Zodra we deze hebben gevonden, neemt hij/zij het werk van mij over.


In de tussentijd ben ik bezig met het voorbereiden van de nieuwe activiteiten en onderhoud ik de contacten met het netwerk van Grow2work. Ik ga ook de nieuwe plannen voorleggen aan een aantal mensen in de community. 

De kracht van Grow2work is de basis: het netwerk, het is door en voor! Ik vind het een voorrecht om daar een bijdrage aan te mogen geven.Kort wat informatie over mijzelf: ik woon in Amsterdam, heb 2 volwassen kinderen, en werk veel voor ideële organisaties. Mijn missie is om hen te ondersteunen zo succesvol mogelijk te zijn en ik vind het fijn om dat nu met en voor Grow2work te doen.Reacties, vragen, opmerkingen, suggesties: je kunt me mailen jaap(at)grow2work.nl