Gezocht: Bikkels met lef en doorzettingsvermogen

Ieder jaar is de Bart de Graaf Foundation op zoek naar Bikkels. Voor het volgende Bikkeljaar, dat start in het najaar van 2014, zoeken wij nieuwe Bikkels met een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen die slechts één doel hebben: het starten van hun eigen bedrijf!


In de voetsporen van Bart de Graaff krijgen Bikkels de kans om samen met de Bart de Graaff Foundation hun eigen onderneming te realiseren. Bart was een ondernemer in hart en nieren en had als geen ander het lef en doorzettingsvermogen om, ondanks zijn lichamelijke beperkingen, zijn dromen na te jagen. Niet voor niets werd hij Bikkel genoemd.
 
Dus ken jij of ben onze nieuwe Bikkel? Meld je dan nu aan via onze website www.bartfoundation.nl. Bikkels zijn tussen 15 en 35 jaar, hebben een levensbepalende lichamelijke beperking en hebben alles in zich om een eigen bedrijf te starten. Staat niks of niemand jou in de weg om je doel te bereiken? Misschien ben jij dan wel één van de Bikkels die een jaar lang persoonlijke begeleiding en een startkapitaal ontvangt om je eigen bedrijf te realiseren. Inschrijven kan tot 15 september 2014.
 
Wil je meer informatie over de Bikkels, het Bikkelschap en de Bart de Graaff Foundation of wil je ons steunen, kijk dan op de website www.bartfoundation.nl.