Grow2Work gaat een nieuwe fase in!

Na lange onzekerheid over de financiering is de basis nu stevig genoeg om dit succesvolle project een vervolg te geven. Zoals je op de website al kan lezen werken we nu met Jaap Kemkes als kwartiermaker.


Zodra we een projectleider hebben gevonden draagt hij het stokje aan hem / haar over. Ondertussen zijn we druk bezig onze contacten met het netwerk nieuw leven in te blazen. Zo liggen er veel kansen om (nog meer) samen te gaan werken met werkgevers. Zie hiervoor ook het verslag van Onbeperkt aan de slag op onze website. Met de community gaan we de nieuwe plannen verder ontwikkelen. We leggen één der ideeën -gebaseerd op de eerste fase Grow2work, en de kansen die we nu zien- voor en willen dan deze met de community definitief maken en uitvoeren. Als je daar een actieve rol wil vervullen: laat het ons weten op info(at)grow2work.nl.

Het nieuwe project is mogelijk geworden dankzij financiele bijdragen van: Coelombiefonds, DELA goede doelenfonds, Fonds21, Hermusfonds, Instituut Gak, Kansfonds, NSGK, Rabobank Foundation, Revalidatiefonds, Vrienden van Effatha en het VSB-fonds.