Grow2Work leert Vloggen!

Op 16 oktober hebben tien leden van Grow2Work professioneel leren vloggen van Geertje Algera. De ruimte voor deze leerzame dag werd door Atos in Amstelveen beschikbaar gesteld.


Geertje heeft zelf lange tijd bij de televisie gewerkt en leert nu anderen de fijne kneepjes van het vak. De Vloggers van Grow2Work hebben in een dag leren filmen met de telefoon en gaan vanaf nu aan het werk voor Grow2Work om reportages te maken, ervaringsverhalen te maken en kennis te delen. Hou de website en de social media in de gaten, daar gaan de komende tijd diverse films langs komen!

Wat je zoal leert bij zo’n workshop? Peter Hagel laat het je in dit filmpje zien:

De deelnemers zijn allemaal met mooie plannen voor films voor Grow2Work naar huis gegaan. We hopen binnenkort filmpjes te zien met bijvoorbeeld een speciale regio, brache, bedrijf, tips  of empowerment.

Weet jij mooie film onderwerpen voor Grow2Work? En ben jij ook handig met filmen? Dan zien we jouw filmpjes ook graag tegemoet. Neem contact met ons op via info(at)grow2work.nl


Grow2Work is een community waar werkende en werkzoekende doven en slechthorenden ervaringen en tips kunnen uitwisselen. Er worden inspirerende bijeenkomsten en trainingen georganiseerd die een bijdrage leveren aan het verstevigen van jouw positie op de arbeidsmarkt.

Werkgevers worden geïnformeerd over en begeleid bij het in dienst nemen van doven en slechthorenden. We praten met dienstverlenende instanties om de begeleiding naar een hoger plan te brengen, zodat de kans op werk groter wordt.
We praten bij voorkeur niet óver doven en slechthorenden, maar mét doven en slechthorenden. Het is jullie leven, jullie zijn zelf de regisseur.

Ben je doof of slechthorend en wil je meehelpen het werkklimaat voor doven en slechthorenden te verbeteren, of zoek je nog werk? Word lid van de Grow2Work community op Facebook en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief via de website.

Grow2Work is een gezamenlijk project van de landelijke belangenorganisaties van doven en slechthorenden:

  • Dovenschap
  • FODOK (Federatie van Ouders van Dove Kinderen- met of zonder CI)
  • FOSS (Federatie van Ouders van Slechthorende kinderen en kinderen met Spraak-/taalmoeilijkheden)
  • JongerenCommissie (Stichting Belangen Nederlandse Dove Jongeren)
  • NVVS (Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden)
  • SH-Jong (Organisatie voor Slechthorende Jongeren)
  • Stichting Plotsdoven

De FODOK voert het penvoerderschap voor Grow2Work. Aangezien Grow2Work geen zelfstandige organisatie is, moet een organisatie het bestuur vormen. Het bestuur van de FODOK is daarom ook het bestuur voor Grow2Work. Bestuurlijke verantwoording wordt aan dit bestuur afgelegd, de FODOK is de definitieve beslisser in de processen van Grow2Work.