NGT-les op niveau!

Is het alweer even geleden dat je de oudermodules NGT hebt gevolgd en wil je je gebarenvaardigheden weer op peil brengen? Het Instituut voor Gebaren, Taal & Dovenstudies van de Hogeschool Utrecht biedt belangstellende ouders en familieleden de mogelijkheid om gebarencursussen te volgen.


 

Dit kan op twee manieren: 

  1. Je kan aansluiten bij een studentgroep, je volgt dan het rooster van deze studentgroep. Je stroomt dan in op de momenten dat de verschillende blokken gegeven worden. Wanneer jij het beste kan instromen, hangt van je huidige niveau af. Dat niveau wordt eerst getest via een assessment. 
  2. Bij voldoende belangstelling kan je deelnemen aan een nieuw te vormen groep ouders/ familieleden. Voordelen: Je zit in een groep met veel ouders, de cursus is 1 keer per week op een vaste dag. Nadelen: Om met de cursus te starten is een minimum aantal deelnemers nodig. 


Kosten? 
De kosten voor de deelname aan de cursus zijn gebaseerd op het aantal contacturen. Voor een cursus van 34 contacturen betaal je € 245,- per persoon (inclusief intake, toetsing en certificering). 

Voor een cursus van 68 contacturen zijn de kosten € 445,-. Doe je alleen de intake, dan betaal je als ouder van een doof kind, met of zonder CI, € 45,-. 

Meer informatie
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Inge Doorn (FODOK): inge(at)fodok.nl