Nieuw: Tim zoekt een walvis

Een prentenboek voor peuters en kleuters waarin rijm, herhaling, dieren en gebaren op prettige wijze bij elkaar komen. Tim is een echte dierenvriend! Hij heeft gehoord over een WALVIS, maar hoe ziet die er eigenlijk uit?


De juf van Tim weet dat wel; een walvis is groot, grijs, kan zwemmen en….. Spuit het water ver omhoog!

Kijk en beleef de zoektocht van Tim: stil zitten is geen optie! Maak samen de gebaren die Tim aan ons voordoet. Zo wordt dit verhaal een ware beleving! 
De gebaren die worden gebruikt zijn afkomstig uit de Nederlandse gebarentaal.

Een boek waarmee je je helemaal uit kan leven, waarbij alle peuters en kleuters gemakkelijk kunnen mee gebaren en praten. Een boek waarin direct ook het gebaar als geheugensteuntje voor de voorlezer erbij staat. De tekeningen zijn duidelijk en groot, met veel kleur! Een boek waarmee je een groep wiebelende kinderen direct weet te boeien!

Meer informatie over het boek, de schrijver Fons Fluitman en de illustratrice Elsbeth van der Poel kunt u vinden op de website van Gebaren.nl.

Bestellen

U kunt ons boek direct bij Gebaren.nl bestellen zodat het nog voor de Nationale Voorleesdagen bij u op de boekenplank staat. De instructiefilmpjes voor leerkrachten, groepsleidsters en ouders zullen in de komende weken online beschikbaar worden.
Bestellen kan per mail bestellen(at)gebaren.nl of via de website www.gebaren.nl. De prijs van het boek is € 16,95 incl. BTW.