Heb je een bestelling gedaan? Bekijk hier je bestelling.

Lezen-kijken

Lezen en laten lezen!

Brochure over de rol van de docent bij het bevorderen van het leesplezier, thuis en op school. Met veel tips en adviezen. 


Prijs: 2.50 Euro
Aantal:
Samen werken aan lezen!

UITVERKOCHT Brochure met veel foto’s en weinig tekst: tips voor ouders om te kunnen bijdragen aan het leesplezier van hun dove kind. 

FODOK-uitgave © 2012, Dick Sijtsma en Mariën Hannink 
Prijs: € 1,-  GRATIS VOOR LEDEN


Prijs: 1.00 Euro
Aantal:
Dvd: Lezen leuker maken

Lezen leuker maken voor dove en slechthorende kinderen en jongeren - met of zonder CI. Dvd met ervaringen en tips van leerlingen, ouders en leerkrachten.


Prijs: 5.00 Euro
Aantal:
Dvd: Ook lekker!

Sprong Vooruit bracht de dvd 'Ook lekker' uit met zeven verhalen en drie gedichten in NGT. Deze dvd is ontwikkeld als leermiddel voor dove en slechthorende leerlingen in het (speciaal) basisonderwijs en het voortgezet (speciaal) onderwijs.


Prijs: 5.00 Euro
Aantal:
FODOK-Keuzelijst 13 & 14

Boek met beschrijvingen van meer dan 600 geselecteerde titels en korte beschrijvingen van lees- en voorleesboeken (fictie en non-fictie) die voor dove kinderen en jongeren toegankelijk kunnen zijn.


Prijs: 7.50 Euro
Aantal:
Voorlezen aan MG-dove kinderen; informatie en tips voor ouders

Elk kind is anders. Gelukkig zijn er ook allerlei manieren om voor te lezen! In deze folder vind je informatie over voorlezen met gebaren, multi-sensory storytelling, boekentips en allerlei voorleestips!

FODOK-uitgave © 2014
Prijs: € 1 per stuk. GRATIS VOOR LEDEN.


Prijs: 1.00 Euro
Aantal:
Lezen: een extra zetje

Brochure over leesbevordering voor dove en slechthorende kinderen in het regulier basisonderwijs, met 10 tips voor ouders en 10 tips voor professionals (en ook geschikt in het speciaal onderwijs…)


Prijs: 0.00 Euro
Aantal:
Lezen: meerdere doelen tegelijk!

Brochure over leesbevordering voor dove en slechthorende leerlingen in het voortgezet regulier onderwijs, met 10 tips voor ouders en 10 tips voor professionals (en ook geschikt in het vso…)


Prijs: 0.00 Euro
Aantal:
FODOK-keuzelijst 15

Boek met beschrijvingen van meer dan 300 geselecteerde titels van lees- en voorleesboeken (fictie en non-fictie) uit 2012, die voor dove kinderen en jongeren toegankelijk kunnen zijn. Met extra aandacht voor voorleesboeken voor jonge kinderen.


Prijs: 7.50 Euro
Aantal:
Een zwembad aan taal

Een zwembad aan taal; Hoe dove volwassenen goede en grage lezers werden.
Dove lezers aan het woord.


Prijs: 1.00 Euro
Aantal:
Lezen = Cool!

Lezen = Cool! Hoe krijg je dove pubers -met of zonder CI- aan het lezen?
Informatie en tips voor ouders. Lezen = cool is een geactualiseerde uitgave. De vroegere uitgave Hoe krijg/houd ik mijn oudere dove kind aan het lezen is hierin verwerkt.


Prijs: 1.00 Euro
Aantal:
Lezen = Leuk!

Lezen = Leuk! Oók voor dove en slechthorende kinderen - met of zonder CI;

Informatie en tips voor ouders waardoor zij het leesplezier en de leesvaardigheid bij hun kinderen in de basisschoolleeftijd, kunnen helpen ontwikkelen en stimuleren. 


Prijs: 1.00 Euro
Aantal: